Planterad – allt om växter

Att pyssla med gröna växter ökar vårt välbefinnande. Att omge oss med krukväxter sänker våra stresshormon och gröna växter renar vår luft. Inte illa!

Vi hoppas därför att vi med Planterad ska kunna inspirera fler till att hitta glädjen i att pyssla med växter. Vi vill vara din gröna oas i etern.

Efter att än en gång ha fått frågan om vad skillnaden på en Monstera Deliciosa och en Monstera Borsigiana är insåg vi att någonting saknades. Ett tomrum behövde fyllas. En plats på nätet som samlar all nödvändig information för den moderna djungelbyggaren. 

Monsterfingerranka

Planterad har just fått sina första rötter och är i uppväxtfasen, men våra ambitioner är lika grandiosa som Matisses monsterlika monsteror var ståtliga. 

Vare sig du just köpt din första garderobsblomma, är en sticklingmogul som förser hela kvarteret med palettblad, eller en finsmakare som ömt vårdar din Pink Princess med sidenhandskar på – så hoppas vi att du hos oss på Planterad inom kort ska hitta svar på alla dina frågor om våra gröna vänner växterna.

Har du frågor, förslag eller vill samarbeta? Langa över ett mejl till info (at) planterad . se

Tips!

Hälsa gärna på hos våra vänner Knit Knot. Där hittar du allt du någonsin velat veta om garn och stickning.